Ota yhteyttä

Olen Sirpa, koulutuksen käynyt ammattijärjestäjä ja Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen. Toimin ammattijärjestäjien eettisen ohjeistuksen mukaan, joka mm. sisältää vaitiolovelvollisuuden.

Olen tehnyt lähes 25 vuotta kestäneen työuran rahoitusalalla ja ajanut nuoruudessani myös taksia n. neljä vuotta. Kokemusta järjestämisestä siis on: asiakkaiden raha-asioiden ja kyytipalveluiden järjestely, kaikki tämä on valmistanut minua tähän tekemiseen.

Olen reipas, vastuuntuntoinen ja hyväntahtoinen. Aito kiinnostus ihmisiä ja heidän tarinoitaan kohtaan ja auttamisen halu ovat tärkeimmät arvoni. Lähestyn asioita ilon kautta, ratkaisukeskeisesti. Olen hyvä ideoimaan uusia käyttötarkoituksia tavaroille ja hyvä myös hahmottamaan kokonaisuuksia. Ajankäytön hallinnassa olen myös hyvä!

Oma polkuni raivaamisen tielle lähti kotona tehdystä remontista pari vuotta sitten. Olimme mieheni kanssa sitä mieltä, että meillä ei ollut paljon tavaraa, ei kasoja-kaikki mahtui kaappeihin. No, sitten kun kaikki kaapit täytyi tyhjentää ja sitä tavaraa tuli ja tuli sieltä kaapeista – näkemys muuttui. Uteliaisuus karsimista ja järjestämistä kohtaan lisääntyi sitä mukaa kun kävin läpi omaa elämäntapamuutostani. Samalla jouduin pohtimaan omaa kulutuskäyttäytymistäni ja luomaan uutta tapaa kuluttamiseen.