Kenelle

Onko kodin/konttorin kaapit liian täynnä tavaraa? Mitään ei löydy. Ahdistaako tavarapaljous? Onko putki-tai muu remontti tulossa? Oletko muuttamassa? Onko läheisesi kuollut, syvin surusi alkaa helpottamaan ja nyt on tullut aika alkaa käymään hänen tavaroitaan läpi? Onko loma-asunnolla tulossa sukupolven vaihdos ja aika miettiä, kenen tavarat mökille jäävät? Onko juhlat tulossa tai haluaisit, että ystäväsi voisivat piipahtaa kahvilla luonasi milloin vaan? Tiedostat, että jotain olisi tehtävä, mutta toteutus voi tuntua liian monimutkaiselta ja projekti liian isolta, aloittaminen liian hankalalta. Olen tukenasi ja apunasi!

Ammattijärjestäjänä autan Sinua selvittämään näitä ongelmia. Autan Sinua luomaan tilaa, jossa tavarat eivät haittaa elämistä vaan ovat lisäarvo. Olen apuna tavarapaljouden selättämisessä, raivaan ja järjestän tavaroita yhdessä kanssasi.

Luopuminen on haastavaa mutta se helpottuu projektin edetessä. Voit esittää itsellesi kysymyksen; miksi säilytän tavaroita? Tottumuksesta, velvollisuudentunnosta, maksoi paljon vai kaiken varalta?

Autan – en arvostele!