Ammattijärjestäjän palvelut ja hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24%).

Järjestämispalveluistani saat 60%:n kotitalousvähennyksen verotuksessasi. Tämä koskee vuosia 2022-2023. Se on mahdollinen sekä kotona että loma-asunnollasi tapahtuvasta työstä, myös lapsen tilatessa /maksaessa työn vanhemmilleen kotitalousvähennys mahdollinen. Esim. tuntihinnan ollessa 55 eur, Sinun osuutesi tästä on 22 eur (omavastuu 100 eur). Kotitalousvähennystä haet verottajalta, ks. vero.fi

Kaipaatko käsiä vai konsulttia? Molempia löytyy!

Kartoituskäynti hinta 60 eur/ kesto 1 tunti (+työsuunnitelman teko)

Tutustumiskäynnillä kartoitetaan lähtötilanne tilojen ja tavaroiden osalta, asetetaan tavoite toivotusta lopputuloksesta ja sovitaan ajankäytöstä. Saat tästä työsuunnitelman ja tämän avulla halutessasi voit aloittaa järjestelytyön itsenäisesti.

Järjestelytyö hinta 55 eur/tunti (min. 2 tuntia)

Isoissa kokonaisuuksissa, esim. koko kodin läpikäynnin ollessa kyseessä – pyydä tarjous!

Puhelinkonsultaatio hinta 40 eur

Sisältää 45 min konsultaation puhelimitse, aika varataan etukäteen joko numerosta 040 5138621 tai sähköpostilla sirpa.pollanen@sibretta.fi . Suunnittelun apuna voidaan käyttää myös lähettämiäsi kuvia.

Lahjakortti

Mietitkö lahjaa läheiselle, jolla on jo kaikkea? Voit tilata myös lahjakortin haluamallesi summalle (tästä ei kotital. vähennystä).

Matkakulut sis. hintaan, kun matka n. 15 km Jyväskylän keskustasta, ylimenevät kilometrit 0,54 eur/km (sis.alv).

Esimerkkejä eri kohteiden läpikäynnistä; Keittiö 6 h, eteinen 4 h, kodinhoitohuone/vaatehuone 4-6 h. Käytettävä aika riippuu aina tavaramäärästä ja halutusta lopputuloksesta.

Palvelun tilaus on sitova, peruutukset ilmoitettava viimeistään 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ilman peruutusta sovitut tunnit veloitetaan.