Ammattijärjestäjän palvelut ja hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24%).

Järjestämispalveluistani saat 60%:n kotitalousvähennyksen verotuksessasi. Se on mahdollinen sekä kotona että loma-asunnollasi tapahtuvasta työstä, myös lapsen tilatessa /maksaessa työn vanhemmilleen kotitalousvähennys mahdollinen. Kotitalousvähennystä haet verottajalta, ks. lisätietoja vero.fi

Kaipaatko käsiä vai konsulttia? Molempia löytyy!

Kartoituskäynti hinta 60 eur/ kesto n. 1 tunti (sisältää kirjallisen työsuunnitelman)

Tutustumiskäynnillä kartoitetaan lähtötilanne tilojen ja tavaroiden osalta, asetetaan tavoite toivotusta lopputuloksesta ja sovitaan ajankäytöstä. Saat tästä työsuunnitelman ja tämän avulla halutessasi voit aloittaa järjestelytyön itsenäisesti.

Järjestelytyö hinta 55 eur/tunti (min. 2 tuntia)

Mini Kaaoksen Kesyttäjät Oletko nähnyt televisiossa esitettävän Kaaoksen Kesyttäjät Suomi-ohjelman? Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Puhelinkonsultaatio hinta 45 eur

Sisältää 45 min konsultaation puhelimitse tai teams-yhteydellä, aika varataan etukäteen joko numerosta 040 5138621 tai sähköpostilla sirpa.pollanen@sibretta.fi . Suunnittelun apuna voidaan käyttää myös etukäteen lähettämiäsi kuvia tai teamsissä jakamaasi kuvaa/kuvia hyödyntäen.

Lahjakortti

Mietitkö lahjaa läheiselle, jolla on jo kaikkea ja joka olisi ilahtunut ja motivoinut kodin järjestämiseen liittyvästä avusta lahjakortin muodossa ? Voit tilata lahjakortin haluamallesi summalle.

Matkakulut sis. hintaan, kun matka n. 15 km Jyväskylän keskustasta, ylimenevät kilometrit 0,54 eur/km (sis.alv).

Esimerkkejä eri kohteiden läpikäynnistä; Keittiö 6 h, eteinen 4 h, kodinhoitohuone/vaatehuone 4-6 h. Käytettävä aika riippuu aina tavaramäärästä ja halutusta lopputuloksesta.

Palvelun tilaus on sitova, peruutukset ilmoitettava viimeistään 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ilman peruutusta sovitut tunnit veloitetaan.